Visia Hudscanning

Visia Hudscanning

Vår hud-scanning maskin scanner, måler og analyserer din hud!

​Vi kan få målt fett-innhold, fuktighet, størrelsen på porer, tykkelsen på rynker og mengden pigmentering i huden svært nøyaktig.

Den vil også kunne fortelle deg om den biolgiske alderen på huden din.

Disse dataene vil kunne hjelpe oss å anbefale deg de optimale og riktige behandlingene og produktene for nettopp DIN hud!

Gjør du behandling i kombinasjon med hudscanning samme dag eller kjøper produkter, er scanningen gratis!

Hvordan virker Visia hud-scanning ?

Visia hud-analyse gir deg en objektiv vurdering av hudens helsetilstand, gjennom et kamerasystem som tar bilder fra flere vinkler, og programvare som skanner hudens overflate. Her brukes også UV-lys som gir et komplett grunnlag for vurdering av ulike hudtilstander.

I Visia analysen får du svar på hudens tilstand med tanke på rynker, store porer, solskader, aldersflekker og bakterienivå – som kan gi grobunn for akne. Tilstanden vurderes opp mot normalen for din aldersgruppe og kjønn. Med denne avanserte hudanalysen kan man foreslå skreddersydde behandlinger for din huds tilstand, og nye analyser kan også gjøres over tid for å vurdere resultatene.

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Visia Hudscanning «Bransjens mest nøyaktige og avanserte hudanalyse!»

  Kontakt oss

  Hva kan analyseres med Visia Hud-scanning?

  Nedenfor er det presentert en kort forklaring på de områder eller hudtilstander som analyseres. Og hvordan forskjellige fargemarkeringer indikerer de forskjellige tilstandene. Dette vises på bildene etter at huden din er blitt scannet.

  FLEKKER PÅ HUD-OVERFLATEN :

  Flekker er en generelll betegnelse, og kan være brune eller røde lesjoner (fellesbetegnelse på skader på huden), inklusive fregner, akne-arr og hyper-pigmentering, synlige som kontraster til den normale hudtonen på hudoverflaten. De kan variere i både størrelse og form, og er normalt synlige for det blotte øyet.

  RYNKER :

  De fleste har på godt og vondt et forhold til rynker. Rynker skyldes ofte reduksjon i hudens elastisitet og øker særlig som et resultat av sol-eksponering. Rynker fotograferes med standard lys. Mørkegrønne områder som indikeres på hud-scanningen representerer dypere rynker og lysegrønne områder indikerer finere linjer.

  TEKSTUR OG GLATTHET :

  Tekstur er hudens konsistens, jevnhet og glatthet i hudoverflaten. Tekstur måles ved jevnhet i hudfarge og glatthet, ved å analysere graderinger i farge mot områdene rundt, og på ulike ujevnheter og groper i overflaten. Gule områder er forhøyninger, mens blå områder er forsenkninger.

  PORER :

  Porer varierer i størrelse. Porene skaper skygge, og ser derfor mørkere ut enn omkringliggende hudtone, og identifiseres ved deres mørke farge og runde form. Visia hud-analyse skiller porer fra flekker ut fra størrelsen på de mørkere områdene.

  UV-FLEKKER :

  UV-flekker oppstår når melanin samler seg opp under hudoverflaten, ofte som et resultat av solskader. Siden UV-flekker ikke trenger å være synlig i normalt lys, fotograferes disse med UV-lys som absorberes av melaninet og vil derfor synes.

  BRUNE FLEKKER :

  Brune flekker kan ligge dypere i huden, slik som hyperpigmentering, fregner, solflekker (Lentigines) og Melasma. Brune flekker oppstår som følge av melanin-overskudd i huden. Brune flekkes oppdages ved Visia RBX kryss-polarisert fotografering.

  RØDE OMRÅDER :

  Røde områder kan representere en rekke tilstander, som akne, inflammasjon, rosacea og sprengte blodkar. Akne og inflammasjoner kan variere i størrelse, men er ofte runde i formen, mens sprengte blodkar er tynne nettverk av tråder.

  PORFYRINER :

  Porfyriner er en bakteriell substans som kan legge seg i porene og videre resultere i akne problematikk. De lyses opp som hvite flekker under UV-lys, og fotograferes derfor med UV-lys i Visia hudanalysen. De vises i analysen som gule sirkler.

   

   

  Priser

  Visia hudscanning
  Visia hudscanning399,-
  Gjør du behandling i kombinasjon med hudscanning eller kjøper produkter er scanningen gratis!

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01