Dermapen

Dermapen

Svært effektiv behandling for hudforbedring & hudfornying!

DermaPen er en avansert form for micro-needling, men den er betydelig mer effektiv og skånsom enn den tradisjonelle Microneedling-rullen, da den jobber MYE raskere og tettere, samt at den kan justere nåle-dybden underveis i behandlingen, alt ettersom hvilke hud-områder som behandles.

Dette er en ny generasjon behandling som er meget effektiv og gir fantastiske resultater.

​Vi benytter DermaPen 4, som er markedets nyeste, mest avanserte og beste versjon av microneedling-teknologi!

DermaPen penetrerer huden ca. 90 ganger i sekundet, og har en justerbar nåledybde fra 0,25 mm. og trinnvis opp til 2,5 mm. Dette gjør at man i en og samme behandling kan behandle med forskjellige nåledybder etter hvilke områder på huden man behandler, eller avhengig av hva slags problem som skal behandles. Behandlingen setter i gang en økt produksjon av kollagen og elastin i huden, da behandlingen simulerer en «hudskade».

Behandlingen er forbundet med lite smerter, og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter.

Kontakt oss

  Hvordan fungerer Dermapen?

  DermaPen penetrerer huden ca. 90 ganger i sekundet, og har en justerbar nåledybde fra 0,25 mm. og trinnvis opp til 2,5 mm. Dette gjør at man i en og samme behandling kan behandle med forskjellige nåledybder etter hvilke områder på huden man behandler, eller avhengig av hva slags problem som skal behandles.

  DermaPen skaper millioner av kanaler ned i huden, som simulerer en «hudskade» og setter i gang en økt produksjon av kollagen og elastin i huden. Dette medfører at huden stimuleres til reparasjon og ny cellevekst, og fører til en økt kollagen-produksjon som fører til en fastere og mer glødende hud.

  Behandlingen er forbundet med lite smerter, og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter.

  Kontakt oss

  Hvordan foregår behandlingen?

  Huden blir først renset, og deretter blir en bedøvende krem smurt på huden. Denne sitter man med i ca. 20 min. Deretter blir man behandlet med DermaPen på det aktuelle behandlings-området med en tilpasset nåle-dybde i forhold til problem/hud-område.

  Man merker svært lite på huden når behandlingen utføres. Man vil få en rødlig/”solbrent” rødfarge på huden hvor behandlingen utføres, og enkelte vil også merke en lett blødning på hudområdet under behandlingen, men dette gir seg raskt. Dette avhenger litt av nåle-dybde behandlingen jobber på, og “tettheten” av blodårer i huden.

  Kombinert i behandlingen påføres spesial-tilpasset serum på huden. Dette trekker inn i inngangsportalene i huden i forbindelse med behandlingen og medvirker til å tilføre mye fuktighet inn i huden. Behandlingen avsluttes med en maske, spekket med hyaluron-syre, vitaminer, mineraler, EGF-serum. EGF står for “epidermal growth factor” og stimulerer fornyelsen av hud-celler for å gi en ytterligere boost av huden. På grunn av alle kanalene som oppstår etter DermaPen-behandlingen, “sluses” alle de essensielle stoffene i masken svært effektivt ned i huden.

  ​En behandling av ansiktet tar ca. 90 minutter (inkl. bedøvelse).

  Kontakt oss

  Hvor lenge varer effekten?

  Effekten inntrer gradvis etter hver behandling, og en kur på 4 behandlinger med 4-8 ukers intervaller gir vanligvis de beste resultatene, avhengig av hud-problem og utgangspunkt. Hudens tilstand vil etter denne kuren fortsette å forbedre seg ytterligere de neste 6-12 månedene!

  Etter dette holder det for de fleste med 1 – 2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatet. I forbindelse med en konsultasjon vil det bli lettere å kunne forespeile et mer eksakt behandlings-forløp, da det er avhengig av hvilket utgangspunkt hudens tilstand er i. Behandlingen kan utføres hele året, uavhengig om man blir eksponert for sol eller kulde, men det behandlede hud-området må ikke utsettes for direkte sollys de første 24 timene etter behandlingen.

  Man MÅ bruke solkrem med SPF 50 på områder som skal eksponeres for dagslys, da det ellers kan oppstå pigmenteringer.

  Kontakt oss

  Etter behandlingen

  Man skal unngå å bruke sminke de første 6 timene hvis man har behandlet ansiktet, for å være mest mulig sikker på at “inngangs-portalene” etter penetreringene av nålene har lukket seg slik at det ikke skal oppstå noen form for infeksjon.

  Behandlingen gir en svært lite “ned-etid” etterpå, men man blir litt rød og sår i huden 12-24 timer etter behandlingen. (Kan merkes som en litt “solbrent” følelse).

  På kvelden samme dag som behandlingen, renser man huden lett og legger på en mild hudkrem.

  Huden kan også flasse etter 2-3 dager, noe som er helt normalt. Spør din terapeut om du er usikker på dine produkter.

  HUSK HVER DAG – bruk solfaktor SPF 50

  Kontakt oss

  Hva kan behandles?

  • Slapp og ujevn hud.
  • Hyperpigmentering (Pigmentflekker)
  • Strekkmerker.
  • Arr og acne-arr.
  • Brannskadet hud.
  • Linjer,rynker og porer m.m.

  Behandlingen gir også en betydelig mer glød i huden.

  Dessuten er behandlingen super som en forebyggende behandling da den virker hud-foryngende.

  Behandlingen kan utføres på både ansikt og kropp, og er også et godt alternativ til for eksempel Co2-laser –  som gir en mye lengre tilhelingstid og “nedetid” for kunden.

  Kombinasjon med andre behandlinger

  DermaPen kan også kombineres med andre behandlinger som peelinger, mesoterapi og PRP, som sammen gir en synergisk og meget optimal behandlings-effekt.

  Priser

  DERMAPEN (Inklusiv Mesoterapi)
  Ansikt uten bedøvelse / Ansikt med bedøvelse.1.990,- / 2.490,-
  Hals uten bedøvelse / Hals med bedøvelse.1.990,- / 2.490,-
  Ansikt + hals uten bedøvelse / Ansikt + hals med bedøvelse.2.990,- / 3.490,-
  Decolletage uten bedøvelse / Decolletage med bedøvelse.1.990,- / 2.490,-
  Hender med bedøvelse.2.490,-
  Ansikt (PRP med bedøvelse)4.000,-
  Ansikt + hals (PRP med bedøvelse)5.500,-
  Spesialområder - strekkmerker, arr og brannskaderPris ved forespørsel

  Dette sier kundene våre:

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Jeg har vært en svært fornøyd kunde hos Beauty Medical Care i lang tid.

  Produktene, behandlingene og den fantastiske kundeservicen er gull verdt. Dette er rett og slett en plass jeg anbefaler for absolutt alle!

  Blogger Veronika Raanes

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01