​LPG (Endermologi-behandling)

​LPG (Endermologi-behandling)

Hva er LPG?

LPG, som også kalles også for endermologi-behandling, er navnet på behandling med en LPG® Integral-maskin (medisinsk versjon), som uten smerte eller kirurgi kan fjerne gjenstridige cellulitter, plagsomme fett-ansamlinger fra midje, «ridebukselår» og sete. Ujevn og slapp hud vil også kunne jevnes og strammes opp.

Behandlingen er et perfekt supplement for de som har utført fettsuging eller SmartLipo, da enkelte kan føle at huden på behandlings-området kan bli litt ujevn etter inngrep hvor fett-fjerning er blitt utført.

Metoden er en smertefri massasje som forbedrer blodsirkulasjonen, øker lymfe-drenasjen og forbedrer hudens tilstand fra topp til tå. Metoden er verdens første patenterte teknologi for behandling av cellulitter, og er den første cellulitt-behandlingen som har blitt godkjent av det amerikanske FDA Kontinuitet. Eget bidrag i form av kosthold og mosjon er viktig for å opprettholde resultatene.

LPG-behandling kan også utføres for å få en oppstrammende effekt og forbedre konturene i ansiktet! Maskinen er utstyrt med et eget behandlings-hode for ansikt.

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Teknologi

  Teknologien er utviklet og patentert av LPG Systems i Frankrike. Metoden ble oppfunnet av Louis Paul Guitay (LPG) som på slutten av 1970-tallet var involvert i en bilulykke. Ulykken resulterte i alvorlige brannskader.

  Skaden ble massert daglig i 3-4 timer av terapeuter for å myke opp og gjenopprette muskelfunksjonen. Massasje-metoden ga gode resultater, men tok altfor lang tid, så Louis Paul Guitay oppfant en maskin som skulle erstatte den manuelle massasjen.

  Kontakt oss

  Hvordan fungerer behandlingen?

  Behandlingen blir utført med dype, rolige bevegelser.

  LPG-behandling stimulerer og former kroppen din på en svært effektiv måte, og gir synlige resultater som jevnere og glattere hud med forbedret struktur og jevnhet, økt blodsirkulasjon og økt oksygen-tilførsel til kroppens celler. Behandlingen øker lymfe-drenasjen som driver ut avfallsstoffer, giftstoffer og overflødig væske fra vevet.

  Under behandlingen blir du iført en kropps-strømpe som forenkler og effektiviserer behandlingen.

  Kontakt oss

  Hvor mange behandlinger trenger jeg?

  Hver behandling tar ca. 30-40 minutter og resultatet kan sees etter ca. 5-8 ganger. En grunnleggende behandling for cellulitter er en serie på 15 behandlinger utført to ganger pr. uke. For å beholde behandlings-resultatet bør det taes en vedlikeholds-behandling ca. 1 gang pr. måned. For de som tar LPG-behandling for å jevne ut huden etter inngrep som fett-suging eller SmartLipo kan det holde med en serie på 5 LPG-behandlinger.

  Ved en konsultasjon er det også lettere å gi deg råd og veiledning om hvor mange behandlinger som trengs i ditt tilfelle, da dette kan variere grunnet flere faktorer. Type problem, problem-område, og generell livsførsel som kosthold/mosjon er faktorer som spiller inn på behandlings-forløpet.

  Kontakt oss

  Hva er cellulitter?

  Cellulitter er mest vanlig hos kvinner og er delvis genetisk og delvis hormonelt relatert. Cellulitter forårsakes av at fett-celler i underhuden som blir større og større, og av væske som hoper seg opp i vevet rundt dem. Hudens forankrings-punkter som er uelastiske, trekker huden ned til det underliggende vevet og mellom disse bukter de oppsvulmete fett-cellene og den overskytende væsken seg.

  Dette gir huden et appelsin-lignende utseende.

  Den medførte reduserte blodsirkulasjon bidrar til opphopning av metabolske avfallsprodukter, forringelse av metabolismen, og en økning av tett bindevev. Elastiteten i huden blir dårligere og fortykninger og ujevnheter kan oppstå i vevet. Dette resulterer i områder med fett-ansamlinger og cellulitter som ikke reagerer på fysisk trening eller streng diett.

  Kontakt oss

  LPG-behandling for idrettsutøvere

  Idrettsutøvere er en annen gruppe som kan ha god nytte av denne behandlingen, da behandlingen gir en dyp muskelmassasje som øker oksygen-tilførselen og blodsirkulasjonen til muskulaturen. Dette gir en raskere og bedre restitusjon for de som trener hardt og ofte.

  LPG-behandling er også meget egnet behandling for idretts-skader som for eksempel muskelbrister, kramper og leddbånd-skader.

  Behandlingen gir en umiddelbar smertestillende og avslappende effekt på muskulaturen, samt en raskere rehabilitering og restitusjon!

  Kontakt oss

  Videoer om behandlingen

  Priser

  LPG (ENDERMOLOGI-BEHANDLING)
  1 enkeltbehandling899,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01