TCA Peel

TCA Peel

TCA-peeling er en kjemisk peel, den har vært benyttet i over 30 år. Hos oss bruker vi en styrke på 15% Dette er en kraftigere peeling enn fruktsyre-peeling.

Først renses huden fri for fettstoffer, før man pensler på et tynt lag med TCA-peel. Når produktet ligger på huden, kan man kjenne varme, svie, brennende følelse. Dette varer i noen minutter. Etter at behandlingen er ferdig, legges en intensiv fuktmaske, og huden smøres med en recovery cream for at den ikke skal føles stiv.

Dette innebærer at hudens øverste lag fjernes slik at ny frisk hud med yngre utseende dannes. Denne type peeling er aktuell for deg som vil fjerne gammel hud og stimulere til dannelse av ny og penere hud med klarere glød, reduksjon av linjer og rynker. Man kan behandle både på ansikt og kropp.

TCA-peel stimulerer til nydannelse av celler, collagen og elastin – derav oppstramming av huden. På denne måten får hud-programmer dypere virkningsmekanisme og bedret penetrasjons-evne i huden. Dette er svært god behandling for arr, solskadet hud, linjer/rynker og pigmentflekker. Trett og sliten hud vil umiddelbart få tilbake en fin og naturlig glød.

Kontakt oss

  Etter behandlingen

  Etter behandlingen føler man seg litt varm i huden og den er rød. Rødheten er som regel over etter et døgn. Man vil etter noen dager begynne å flasse. Dette varierer fra person til person, hvor mye man flasser. Dette varer fra noen dager til ca en uke.

  Det er viktig at man bruker en god fuktighetskrem og solfaktor når man er hjemme.

  Rensen man bruker etter behandlingen, bør være en mild rens uten fruktsyrer eller andre aktive ingredienser. Her anbefales GlowBiotics Cleanser, ZO Gentle Cleanser eller Elixir Hydractil Gentle Cleanser.

  Antall behandlinger er fra 1 – 3.

  Kontakt oss

  Før/etter behandlingen

  Priser

  TCA-PEEL (styrke 15%)
  Ansikt2.300,-
  Hender2.300,-
  TCA - Peel PigmentflekkerPris ved forespørsel

  Dette sier kundene våre:

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Jeg har vært en svært fornøyd kunde hos Beauty Medical Care i lang tid.

  Produktene, behandlingene og den fantastiske kundeservicen er gull verdt. Dette er rett og slett en plass jeg anbefaler for absolutt alle!

  Blogger Veronika Raanes

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01