TCA Peel

TCA Peel

TCA-peeling er en kjemisk peel, den har vært benyttet i over 30 år. Hos oss bruker vi en styrke på 15% Dette er en kraftigere peeling enn fruktsyre-peeling.

Først renses huden fri for fettstoffer, før man pensler på et tynt lag med TCA-peel. Når produktet ligger på huden, kan man kjenne varme, svie, brennende følelse. Dette varer i noen minutter. Etter at behandlingen er ferdig, legges en intensiv fuktmaske, og huden smøres med en recovery cream for at den ikke skal føles stiv.

Dette innebærer at hudens øverste lag fjernes slik at ny frisk hud med yngre utseende dannes. Denne type peeling er aktuell for deg som vil fjerne gammel hud og stimulere til dannelse av ny og penere hud med klarere glød, reduksjon av linjer og rynker. Man kan behandle både på ansikt og kropp.

TCA-peel stimulerer til nydannelse av celler, collagen og elastin – derav oppstramming av huden. På denne måten får hud-programmer dypere virkningsmekanisme og bedret penetrasjons-evne i huden. Dette er svært god behandling for arr, solskadet hud, linjer/rynker og pigmentflekker. Trett og sliten hud vil umiddelbart få tilbake en fin og naturlig glød.

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Etter behandlingen

  Etter behandlingen føler man seg litt varm i huden og den er rød. Rødheten er som regel over etter et døgn. Man vil etter noen dager begynne å flasse. Dette varierer fra person til person, hvor mye man flasser. Dette varer fra noen dager til ca en uke.

  Det er viktig at man bruker en god fuktighetskrem og solfaktor når man er hjemme.

  Rensen man bruker etter behandlingen, bør være en mild rens uten fruktsyrer eller andre aktive ingredienser. Her anbefales GlowBiotics Cleanser, ZO Gentle Cleanser eller Elixir Hydractil Gentle Cleanser.

  Antall behandlinger er fra 1 – 3.

  Kontakt oss

  Før/etter behandlingen

  Priser

  TCA-PEEL (styrke 15%)
  Ansikt2.300,-
  Hender2.300,-
  TCA - Peel PigmentflekkerPris ved forespørsel

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01