Sunekos

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse!

Sunekos består av 3 produkter : Sunekos 200 (ansikt), Sunekos 1200 (kjevekant & definisjon) og Sunekos Body (kropp).

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos hud-aldring med hensyn til din naturlige ansiktsform og kroppsform.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, hals, nakke, dekolletasje, hender, armer, mage, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som en kur med 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgings-behandling med omtrent 6 måneders mellomrom for å vedlike holde behandlingsresultatene!

NB. Vi har 18 års aldersgrense på Sunekos-behandling!

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Vanlige spørsmål.

  1 . Hvor lenge varer resultatet ?

  Avhengig av pasienten og hudkvaliteten varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

  2. Hva er de største fordelene med Sunekos ?

  Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn i huden. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

  3. Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling ?

  Behandlingen har ingen «nedetid» og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse som kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

  4. Hvordan lang tid tar en behandling ?

  Avhengig av hvilket område du behandler, gjennomfører du en kur på 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 15-30 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.

  Hvem skal ikke behandles ?

  • Gravide og ammende.
  • Vi har 18 års aldersgrense på Sunekos-behandling!

  Priser

  SUNEKOS
  Sunekos 200 (rundt øyne) Enkelt-behandling2.000,-
  Sunekos 200 (rundt øyne) Kur på 3 behandlinger5.000,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01