Sklerosering

Sklerosering

Sklerosering er en injeksjonsbehandling som fjerner uønskede sprengte blodkar/blodårer/spindelvev på lår og legger. Her brukes et stoff som heter Aetoxysclerol 1%, som er spesielt fremstilt for denne type behandling.

Vår dyktige kosmetiske sykepleier vil først desinfisere området som skal behandles, før hun skånsomt og forsiktig injiserer en riktig dosert mengde med Aetoxysclerol inn i åren man ønsker å fjerne.

Behandlingen er lite smertefull da det brukes svært tynne nåler under behandlingen. Det eneste ubehaget man vil merke er litt lett svie.

Kontakt oss

  Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen?

  Aetoxysclerol får åren til å klebe seg sammen, slik at blodet ikke lenger kan renne igjennom mer. Blodet finner da nye veier i friske årer. Årene som er blitt behandlet vil i de fleste tilfeller få en brun farge. Dette er ferritinet (jernet) i blodet som sitter igjen i årene etter at blodstrømmen er stoppet. Dette vil forsvinne, men det varierer fra person til person hvor lang tid dette tar, men vanligvis 6-12 uker.

  Kontakt oss

  Etter behandlingen

  Etter behandlingen kan det oppstå rødhet og merke lett kløe på innstikker-stedet. Man kan også merke blåflekker og lokal pigmentforandring, men det er normalt forbigående.

  Etter behandlingen må man bruke kompresjons-strømper som dekker hele behandlings-området. Disse skal man ha på i 48 timer, kontinuerlig. Man skal heller ikke trene det første døgnet. Etter dette skal man bruke kompresjons-strømpene i 14 dager, men taes av mens man sover. I denne perioden bør man ikke drive hard sport. Man kan daglig gå turer og utføre lett mosjon.

  Kontakt oss

  Passer behandlingen alle?

  Behandlingen passer de aller fleste. Men blødere og gravide behandles ikke.

  Hvor mange behandlinger bør man ta?

  1-3 behandlinger med 4 ukers intervaller.

  Hva er langtidseffekten av behandlingen?

  I utgangspunktet er resultatet evigvarende, men det kan med tiden dannes nye sprengte blodkar. Arvelige gener og graviditet er da vanlige årsaker.

  Priser

  SKLEROTERAPI
  Ben pr. gang
  1 ampulle1.400,-
  2 ampuller2.300,-
  3 ampuller2.900,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Jeg har vært en svært fornøyd kunde hos Beauty Medical Care i lang tid.

  Produktene, behandlingene og den fantastiske kundeservicen er gull verdt. Dette er rett og slett en plass jeg anbefaler for absolutt alle!

  Veronika Raanes

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01