Sklerosering

Sklerosering

Sklerosering er en injeksjonsbehandling som fjerner uønskede sprengte blodkar/blodårer/spindelvev på lår og legger.

Vår dyktige kosmetiske sykepleier vil først desinfisere området som skal behandles, før hun skånsomt og forsiktig injiserer en riktig dosert mengde produkt inn i åren man ønsker å fjerne.

Behandlingen er lite smertefull da det brukes svært tynne nåler under behandlingen. Det eneste ubehaget man vil merke er litt lett svie.

NB. Vi har 18 års aldersgrense på Sklerosering!

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen?

  Produktet får åren til å klebe seg sammen, slik at blodet ikke lenger kan renne igjennom mer. Blodet finner da nye veier i friske årer. Årene som er blitt behandlet vil i de fleste tilfeller få en brun farge. Dette er ferritinet (jernet) i blodet som sitter igjen i årene etter at blodstrømmen er stoppet. Dette vil forsvinne, men det varierer fra person til person hvor lang tid dette tar, men vanligvis 6-12 måneder.

  Kontakt oss

  Etter behandlingen

  Etter behandlingen kan det oppstå rødhet og merke lett kløe på innstikker-stedet. Man kan også merke blåflekker og lokal pigmentforandring, men det er normalt forbigående.

  Etter behandlingen må man bruke kompresjons-strømper som dekker hele behandlings-området. Disse skal man ha på i 48 timer, kontinuerlig. Man skal heller ikke trene det første døgnet. Etter dette skal man bruke kompresjons-strømpene i 14 dager, men taes av mens man sover. I denne perioden bør man ikke drive hard sport. Man kan daglig gå turer og utføre lett mosjon.

  Kontakt oss

  Hvem skal ikke behandles ?

  • Gravide og ammende.
  • Blødere.
  • Vi har 18 års aldersgrense på Sklerosering.

   

  Hvor mange behandlinger bør man ta?

  1-3 behandlinger med 4 ukers intervaller.

  Hva er langtidseffekten av behandlingen?

  I utgangspunktet er resultatet evigvarende, men det kan med tiden dannes nye sprengte blodkar. Arvelige gener og graviditet er da vanlige årsaker.

  Priser

  SKLEROTERAPI BEN
  1 ampulle1.400,-
  2 ampuller2.300,-
  3 ampuller2.900,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01