Restylane

Restylane

Restylane er en skjønnhetsbehandling som er naturlig, trygg og skreddersydd for individuelle kunde-behov.

Behandlingen utføres av kosmetisk sykepleier Eva Meland som er klinisk spesialist med 20 års erfaring på dette feltet.

Restylane® produseres av det svenske bioteknologiselskapet Galderma, og er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Den kommer nå i 11 forskjellige varianter, slik at man kan skreddersy program etter ønske og hudtype.

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen.

NB. Vi har 18 års aldersgrense på Restylane-behandling!

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Restylane Skinboosters Vital

  Restylane Skinboosters Vital har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende.

  Restylane Skinboosters Vital er hudforyngelse i ordets rette forstand.

  Behandlingen egner seg også svært godt til acnearr, hender og bryst.

  Kontakt oss

  Helt trygt å bruke

  Restylane har vært på markedet i mer enn 20 år, og er brukt i over 30 millioner behandlinger verden over. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA-filler, og regnes i dag som ”The Golden Standard” innenfor denne behandlingskategorien.

  At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

  Restylane er også den eneste HA filleren med FDA-godkjennelse på 18 måneders effekt ved kun én etterbehandling.

  Kontakt oss

  Langvarig resultat

  Resultatet er synlig rett etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene.

  Behandlingen gir generelt et langvarig resultat, men er ingen permanent behandling.

  Kontakt oss

  Hva er egentlig Hyaluron­syre?

  Hyaluron­syre er et såkalt polys­ak­karid, et naturlig sukker, som finnes i alle krop­pens organer og som bidrar til å gjøre huden elas­tisk og smører leddene. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

  Hyaluron­syren i produk­tene har evnen til å binde vann, så når du behandler huden blir den fuktet fra innsiden, og elas­ti­si­teten og struk­turen bedres.

  Disse fillerne inne­holder ingen gift­stoffer eller animalske ingre­di­enser og brytes ned i kroppen etter en stund. Behand­lin­gene må derfor gjentas.

  Kontakt oss

  Utfylling av folder, rynker og linjer

  Ved å benytte et Restylane-produkt med litt tykkere konsistens, f.eks Restylane eller Restylane Perlane, kan man effektivt utfylle folder, rynker og linjer. Eksempler på dette er røykelinjer rundt munn og Nasolabiale folder/rynker ved nesen.

  En slik behandling kan fjerne mange år fra ansiktet ditt.

  Øyne

  Har du «trøtte øyne», søkk eller poser under øynene?

  Ved hjelp av Restylane kan dette utbedres slik at du ser betydeligere freshere og opplagt ut. Og ser du mer opplagt ut vil du også føle deg bedre!, i tillegg til at år forsvinner fra ansiktet!

  Restylane-behandling for «trøtte øyne» eller «tear trough» som det heter på fagspråket er en fantastisk behandling for dette problemet. Mørke ringer og felter grunnet søkk/linjer reduseres eller forsvinner helt.

  Lepper

  Restylane Lyps, Kysse og Defyne er 3 produkter som er spesielt tilpasset det følsomme leppevevet. Noen ønsker mer fylde og konturer, andre ønsker mer fukt og mykhet. De nye, innovative leppeproduktene gir et diskret og naturlig resultat uansett.

  Med disse produktene kan man få mer volum i leppene, definere leppekonturene, korrigere munnvikene og få et gladere uttrykk og redusere de små rynkene rundt munnen. I tillegg får man mykhet og gjenopprettet fuktbalansen i leppene. Restylane tilbyr egne lipgloss og leppepomader når du gjør leppebehandling.

  De første dagene etter en behandling må man forvente hevelse. Dette varierer fra person til person. Blåmerker vil også kunne oppstå.

  RESTYLANE HEART LIPS/KEYHOLE LIPS
  Her bruker man en  helt egen teknikk som gir leppene en vakker form, samt mer mykhet og volum. Denne spesielle teknikken finnes nå på utvalgte klinikker.

  Volum og konturering av kinnben

  Med Restylane kan du på en naturlig måte gjenopprette ditt ungdommelige utseende, ved å forsterke dine ansiktskonturer og tilføre volum. Restylane kan bidra til å løfte og definere kinn, kjeve og hake, eller løfte midtansiktet for å dempe fremtredende nasolabiale folder mellom nese og munn.

  Hvis du synes kirurgi er å gå for langt kan Restylane gjenopprette ansiktsvolum og definere dine ansiktstrekk, slik at du får et yngre og friskere utseende – på en naturlig måte.

  Her benyttes et Restylane-produkt med tykkere konsistenser for optimal oppbygging, f.eks Restylane Perlane eller Restylane SubQ.

  Slik foregår behandlingen

  ​Restylane Skinboosters består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden.

  ​Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere.

  Gi din hud en fantastisk og naturlig glød!

  Etter endt kur, vil det holde med vedlikeholds-behandling ca. 1 gang pr år, og da tar man en enkelt behandling og ingen kur. Man kan behandle ansikt, hals, bryst, hender m.m

  Hvem skal ikke behandles ?

  • Gravide og ammende.
  • Vi har 18 års aldersgrense på Restylane-behandling.

  Sertifisert Restylane-klinikk

  Dette sertifikatet betyr at vi er en autorisert / godkjent klinikk for behandlinger med Restylane.

  Denne godkjenningen utstedes av Galderma som er leverandør av Restylane i Norge, og som kun utstedes til utvalgte klinikker/behandlere som har bestått et høyt kvalitetsnivå.

  Det er viktig at du som kunde forsikrer deg om at din behandlings-klinikk har dette beviset. Dette sikrer at du er i gode hender hos kvalifisert behandlings-personell.

  Sertifikasjonen betyr kvalitet, kompetanse og erfaring, og gjør oss til det naturlige valget for deg!

  ID-kort / kompetansekort

  Dette ID-kortet som utstedes av Galderma (Leverandør av Restylane i Norge) er din garanti for at din behandler er kvalifisert og kompetent.

  Klinisk spesialist på estetiske behandlinger Eva Meland, er en av Norges mest erfarne og dyktigste injeksjons-behandlere.

  Hun har jobbet med dette i 23 år, og har kvalifisert seg til tittelen «MASTER» med Golden Standard fra Galderma. Dette er en tittel som bare et fåtall behandlere i Norge har.

  Hun jobber foruten injeksjonsbehandlinger hovedsaklig med behandlinger som krever autorisert helsepersonell.

  Hennes faglige tyngde og erfaring gjør at du er i trygge hender!

  Priser

  RESTYLANE
  0,5 ml2.500,-
  1,0 ml3.500,-
  1,5 ml5.100,-
  2,0 ml5.900,-
  2,5 ml8.300,-
  3,0 ml8.900,-
  3,5 ml11.100,-
  4,0 ml11.600,-
  Påfyll 0,5ml (innen 4 uker)2.000,-
  Påfyll 1,0ml (innen 4 uker)2.900,-
  RESTYLANE VITAL
  1 ml2.900,-
  2 ml5.000,-
  Pakkepris 1.0ml x 37.500,-
  Pakkepris 2.0ml x 312.900,-
  HYALASE
  Fjerning av RestylaneFra 1.700,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01