HydraFacial

HydraFacial

HVA ER HYDRAFACIAL?
HydraFacial er det nyeste innen ikke invasiv hudbehandling. Man får utført en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan få sin beste hud-tilstand. Behandlingen forbedrer fine linjer, rynker, tømmer tilstoppede porer og reduserer disse. Fet hud balanseres og hyperpigmentering reduseres.

HydraFacial er en medisinsk behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter, under en og samme behandling.

Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som gjør dette mulig.

​​HydraFacial’s patenterte teknologi gjør at ansiktet får en fornyelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand.

Hydra-facial gir maksimalt med fuktighet og gjør at huden er svært mottakelig for de vanlige hudpleie produktene man bruker i sin daglige rutine.

Kontakt oss

  Hvilke resultater kan man forvente?

  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Normaliserer uren hud
  • Porene blir mindre
  • En jevnere og sunnere hudtone
  • Fuktighetsbalansen og elastisiteten gjenopprettes i huden

  Rett etter behandlingen kan man være litt rød i huden, pga massasje effekten av behandlingen. Denne forsvinner etter ca. 1 time.

  Man kan legge sminke om man ønsker det rett etter behandlingen.

  Kontakt oss

  Hvordan foregår behandlingen?

  Hydrafacial foregår i 3-5 trinn, alt etter hudtype og behandling.

  Trinn 1: Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

  Trinn 2: Acid Peel, den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og som trenger litt dypere behandling.

  Trinn 3: Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

  Trinn 4: Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder “super-serum” Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

  ​Behandlingen tar ca. 40 min.

  Kontakt oss

  Etter behandlingen

  Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 20. For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

  Vi anbefaler behandling 1 gang i måneden for vedlikehold.

  Behandlingen kan også gjøres som en enkelt behandling, hvis man skal på en begivenhet. Det er ingen tilfeldighet at behandlingen er nr 1 i Hollywood før den røde løper.

  Kontakt oss

  Før/etter behandlingen

  Videoer om behandlingen

  Priser

  HYDRAFACIAL
  Classic Ansikt1.290,-
  Classic Ansikt + hals1.590,-
  Classic Ansikt + hals + decollete1.890,-
  Booster Ansikt1.790,-
  Booster Ansikt + hals2.290,-
  Booster Ansikt + hals + decollete2.390,-
  Dr. Nassif Ansikt1.990,-
  Dr. Nassif Ansikt + hals2.390,-
  Dr. Nassif Ansikt + hals + decollete2.490,-
  Perk (øyne eller lepper)500,-
  Hver 5. behandling : 50% rabatt.

  Dette sier kundene våre:

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Jeg har vært en svært fornøyd kunde hos Beauty Medical Care i lang tid.

  Produktene, behandlingene og den fantastiske kundeservicen er gull verdt. Dette er rett og slett en plass jeg anbefaler for absolutt alle!

  Veronika Raanes

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01