HydraFacial

HydraFacial

HVA ER HYDRAFACIAL?
HydraFacial er en unik dyprens ved bruk av et patentert vortex vakuum system, helt uten nedetid! Behandlingen fjerner skånsomt døde hudceller, tilstoppinger i porer, rester fra spf og fete kremer. Underveis i behandlingen tilfører vi ulike aktive ingredienser tilpasset din hudtype, masse fukt, antioksidanter og peptider. Resultatet er en ny glød, en polert overflate og en sunn hydrert hud!

Du kan velge mellom HydraFacial Classic eller HydraFacial Deluxe.

HYDRAFACIAL CLASSIC (40 min.) : Dette er den ordinære behandlingen hvor vi renser, peeler og tilfører næring. Huden får en fantastisk glød, ny vitalitet og fukt. Behandlingen blir avsluttet med 5 minutter deilig ansiktsmassasje med tilpasset krem. Det er ikke uten grunn at dette er vår mest populære hudbehandling!

HYDRAFACIAL DELUXE (60 min.) : Dette er en videreutvikling av den populære Classic behandlingen. I denne videreutviklede HydraFacial-behandlingen legger vi til et tilpasset konsentrert booster serum underveis i behandlingen, slik at vi aktivt kan jobbe med din hudtilstand. Vi avslutter også med LED-LYS behandling tilpasset deg, for å forsikre oss om at næringen går direkte til cellene våre. Denne behandlingen passer spesielt godt til deg som ønsker å jobbe med f.eks fine linjer, uren hud, tørrhet, pigmenteringer, rødhet/sensitiv hud. I likhet med HydraFacial Classic avslutter vi også denne behandlingen med 5 minutter deilig ansiktsmassasje med tilpasset krem.

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Hvilke resultater kan man forvente?

  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Normaliserer uren hud
  • Porene blir mindre
  • En jevnere og sunnere hudtone
  • Fuktighetsbalansen og elastisiteten gjenopprettes i huden

  Rett etter behandlingen kan man være litt rød i huden, pga massasje effekten av behandlingen. Denne forsvinner etter ca. 1 time.

  Man kan legge sminke om man ønsker det rett etter behandlingen.

  Kontakt oss

  Hvordan foregår behandlingen?

  Hydrafacial foregår i 3-5 trinn, alt etter hudtype og behandling.

  Trinn 1: Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

  Trinn 2: Acid Peel, den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og som trenger litt dypere behandling.

  Trinn 3: Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

  Trinn 4: Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder «super-serum» Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

  ​Behandlingen tar ca. 40 min.

  Kontakt oss

  Etter behandlingen :

  Det er viktig å beskytte huden sin med solfaktor etter behandling. Selv om dette er en aktiv behandling vil du ikke ha noen nedetid som sår hud, flassing og rødhet videre. Du kan dra rett tilbake på jobb. Du skal ikke trene samme dag etter behandling, og det er lurt å få i seg nok vann slik at kroppen får drenert ut avfallstoffer.

  Vi anbefaler 1 behandling i måneden, men den kan selvfølgelig også gjøres som en enkelt behandling. Ønsker du synlige, varige resultater og den beste huden du har hatt, anbefaler vi en kur på 5 behandlinger hvor du gjør de 3 første behandlingene med 2 ukers mellomrom, og deretter de 2 siste behandlingene med 1 mnd. mellomrom. Dette kan gjentas hvert 1-1.5 år.

   

  Kontakt oss

  Vi er sertifisert HydraFacial klinikk!

  Det betyr at du kan være trygg på at du får en original HydraFacial-behandling som blir riktig utført, og at alle terapeutene våre har fått sertifisering på denne behandlingen.

   

  Kontakt oss

  Før/etter behandlingen

  Videoer om behandlingen

  Priser

  HYDRAFACIAL
  Classic Ansikt1.390,-
  Classic Ansikt + hals1.590,-
  Deluxe Ansikt1.990,-
  Perk (øyne eller lepper)500,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01