Green Peel

Green Peel

KÅRET TIL NUMMER 1 I VERDEN PÅ NATURLIG HUDFORNYELSE!

Dagens travle kvinner og menn ønsker resultater de ser og føler, uten å begrense hverdagen.

Green Peel er blitt favoritt-behandlingen til flere kjendiser som bokstavelig talt elsker denne behandlingen!

Kjente personer som Tone Damli, Carina Dahl, Jenny Skavlan, Cecilie Lynum, Ronnie Ottem, Rachel Nordtømme, Fred Hamelten, Nadya Khamitskaya m. flere lovpriser Green Peel behandlingene.

Kontakt oss

  En glød du ikke kan sminke deg til!

  Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL «fresh Up» gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.

  Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle GREEN PEEL behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager!

  Kontakt oss

  Hvordan virker Green Peel?

  Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

  I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme PH som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren. Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en så effektiv behandling og samtidig styrke huden. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere.

  ​Dette er høy-aktuelt i dag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

  Green Peel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Det er ikke uten grunn at serien har eksistert i nærmere 60 år i over 50 land!

  ​Datteren Dr. Med. Christine Schramek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert-kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og hudaldring. Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden!

  Alle de 3 forskjellige Green Peel-behandlingene er inkludert hjemmeprodukter som er spesielt utviklet til bruk i forbindelse med Green Peel behandlingene.

  Kontakt oss

  GREEN PEEL «FRESH UP»

  Den mildeste av de 3 urte-peelingene, og som populært blir kalt «Party Peel». Årsaken til det er at huden får en så fantastisk flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest! Du får en glød i huden som du aldri kan sminke deg til!

  Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

  • Behandlingstid: 60 min

  GREEN PEEL «ENERGY»

  Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke-behandling som taes 4 ganger i året, med eventuelle «Fresh Up» imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag!

  • Behandlings-tid 60 min. Kr. 1990,- inkl. reisekitt som inneholder Herbal Care Lotion 50 ml.
  • Special Care Cream 15 ml. og Blemish Balm 15 ml.
  • Disse produktene er skreddersydd til bruk etter Green Peel «Energy» behandlingen.

  GREEN PEEL «CLASSIC»:

  Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de 3 utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød, og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer man tilbake for en oppbyggende behandling.

  (Flere velger å bestille time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Det er viktig at du følger opp behandlingen med tilrettelagte hjemme-produkter. Resultatet er total hudfornyelse!

  • Denne behandlingen går over 2 behandlinger med 5-6 dagers mellomrom.

  Priser

  GREEN PEEL
  Green Peel "Fresh Up"1100,-
  Green Peel "Energy"1.490,-
  Green Peel "Classic"3.300,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Jeg har vært en svært fornøyd kunde hos Beauty Medical Care i lang tid.

  Produktene, behandlingene og den fantastiske kundeservicen er gull verdt. Dette er rett og slett en plass jeg anbefaler for absolutt alle!

  Blogger Veronika Raanes

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01