Green Peel

Green Peel

KÅRET TIL NUMMER 1 I VERDEN PÅ NATURLIG HUDFORNYELSE!

Dagens travle kvinner og menn ønsker resultater de ser og føler, uten å begrense hverdagen.

Green Peel er blitt favoritt-behandlingen til flere kjendiser som bokstavelig talt elsker denne behandlingen!

Kjente personer som Tone Damli, Carina Dahl, Jenny Skavlan, Cecilie Lynum, Ronnie Ottem, Rachel Nordtømme, Fred Hamelten, Nadya Khamitskaya m. flere lovpriser Green Peel behandlingene.

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  En glød du ikke kan sminke deg til!

  Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL «fresh Up» gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.

  Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle GREEN PEEL behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager!

  Kontakt oss

  Hvordan virker Green Peel?

  Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

  I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme PH som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren. Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en så effektiv behandling og samtidig styrke huden. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere.

  ​Dette er høy-aktuelt i dag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

  Green Peel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Det er ikke uten grunn at serien har eksistert i nærmere 60 år i over 50 land!

  ​Datteren Dr. Med. Christine Schramek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert-kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og hudaldring. Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden!

  Kontakt oss

  GREEN PEEL «FRESH UP»

  Den mildeste av de 3 urte-peelingene, og som populært blir kalt «Party Peel». Årsaken til det er at huden får en så fantastisk flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest! Du får en glød i huden som du aldri kan sminke deg til!

  Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

  • Behandlingstid: 45-50 min.

  GREEN PEEL «ENERGY»

  Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke-behandling som taes 4 ganger i året, med eventuelle «Fresh Up» imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag!

  • Behandlings-tid 45-50 min.

  Priser

  GREEN PEEL
  Green Peel "Fresh Up"1.500,-
  Green Peel "Energy"1.700,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01