Carboxy Therapy

Carboxy Therapy

Carboxy Therapy er en behandling hvor man injiserer medisinsk CO2 gass (karbondioksid) via en såkalt «Invisible Needle» (en ultratynn nål) rett under huden i nøye kontrollerte og oppvarmede mengder.

Vevet rundt innstikkstedet blir da dilatert (utvidet) og vevet vil da få økt næring. Kroppen reagerer da med å produsere flere blodårer, og kollagen og elastin produksjonen vil boostes betraktelig.

Huden gjenoppbygges innenfra og ut, og resultatene er magiske! Behandlingsområdene er endeløse og de fleste kan ta behandlingen (se kontraindikasjoner).

Hverken medisinsk rynkebehandling (B-Toxin) eller fillere bekjemper eksempelvis fine linjer og rynker under øyne slik Carboxy Therapy gjør.

Det er ingen nedetid. Det er ingen bivirkninger. Det er 100% naturlig. Behandlingen er rask (fra 1-30 min. pr. behandling),

Vår «Julie» Carboxy Therapy maskin er en «smart-maskin» som er temperatur-regulert for smertelindring, og har ferdiginstallert program for hver enkelt behandling iht. til hvilket stadiet problemet er i. Alt dette gjør at behandlingene blir trygge og svært effektive å gjennomføre. Mengden av karbondioksid (CO2) og trykket den injiseres med kan enkelt reguleres, og på den måten stimulere til ulike ønskede effekter av behandlingen.

Ved å øke mengden og trykket på gassen skades noen av fettcellenes cellemembraner og antallet fettceller reduseres (lipolyse). Behandlingen er derfor også svært godt egnet til å redusere lokale fettansamlinger og vil ha en figurformende effekt. Resultatet vil være avhengig av mengden fett og antall behandlinger.

 

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Behandlingen er effektiv mot :

  • Slapp og gusten hud.
  • Rynker og linjer.
  • Psoriasis.
  • Tunge øyelokk.
  • Mørke sirkler og poser under øynene.
  • Cellulitter.
  • Strekkmerker.
  • Arr og aknearr.
  • Fettansamlinger (dobbelthake, rundt knær, love handles, ridebukselår etc.)
  • Hårtap.
  • Dårlig hårkvalitet.

  Hva er CO2 (karbondioksid)

  CO2 (karbondioksid) er en atmosfærisk lukt- og fargefri gass bestående av 2 oksygen-atomer og 1 karbon-atom.

  Målet med behandlingen er å stimulere til økte blodgasser i hudens blodkar. Ved å injisere og øke mengden karbondioksid (CO2) i vevet og dermed i blodet, økes frigjøringen av oksygen og vevet blir bedre oksygenert.

  Kontraindikasjoner (Skal ikke ha behandling)

  • Graviditet, amming.
  • Kreft-sykdommer.
  • Alvorlig hjertesvikt.
  • Akutt lungeemboli.
  • Virale, bakterielle og soppsykdommer.
  • Akutt koronaform.
  • Nyresvikt.
  • Uregulert overtrykk.
  • Slag.
  • Signifikant fedme – BMI 25+.

  Før og etter behandling :

  Carboxy Therapy er en injeksjonsbehandling, og man kan oppleve å få blåmerker eller ømhet på enkelte av innstikksstedene. Men siden nålen som benyttes er svært tynn, er de tilfellene det skjer, små vage merker og en lite følbar ømhet.

  Fordi karbondioksid (CO2) er en 100% naturlig gass som allerede finnes i kroppen, gir ikke prosedyren allergiske reaksjoner eller overfølsomhet for UV-stråling. Det er ingen nede-tid eller rekonvalesens, og du kan umiddelbart gå tilbake til daglige aktiviteter.

  Carboxy Therapy er en medisinsk ren prosedyre som utføres med profesjonelt utstyr av beste kvalitet, og med fokus på ivaretakelse av hygiene.

  ANBEFALINGER FØR BEHANDLING : Drikk ca. 2 liter vann daglig i 2-3 dager. Bruk klær som ikke begrenser bevegelse.

  ANBEFALINGER ETTER BEHANDLING : Drikk 2-3 liter vann daglig i 3-5 dager. Ikke drikk alkohol i 2 dager. Unngå hard fysisk trening i 2 dager. Ikke massere det behandlede området første uken.

  Behandlingsforløp :

  Når det gjelder hvor mange behandlinger man trenger er dette veldig individuelt og veldig avhengig av behandlings-indikasjon og utgangspunkt. Men i utgangspunktet taes denne behandlingen som en kur på flere behandlinger.

  Vi ønsker derfor at alle som ønsker/vurderer denne behandlingen om å ta kontakt for å bestille time til en uforpliktende og gratis konsultasjon, slik at vi lettere kan forespeile et riktig og realistisk behandlingsforløp for deg.

  Priser

  Carboxy Therapy
  Øvre eller nedre øyelokk.750,-
  Øvre og nedre øyelokk.1.000,-
  Ansikt1.500,-
  Kropp (0-5 stikk)600,-
  Kropp (5-10 stikk)800,-
  Kropp (10-20 stikk)1.000,-
  Hårtap (m/mesoterapi)1.500,-
  Dobbelthake800,-
  I kominasjon med LPG vil du få en egen pakkepris på Carboxy kropp.

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01