Eva Meland

Eva Meland er utdannet offentlig godkjent sykepleier, før hun videre ble utdannet til klinisk spesialist på estetiske behandlinger. Hun er en av Norges mest erfarne og dyktigste behandlere innen injeksjoner med Restylane og medisinske injeksjons-behandlinger. Hun har arbeidet med dette siden år 2000, og har kvalifisert seg til tittelen «Master» med Golden Standard fra Galderma», og er den med lengst erfaring i Vestfold!

Dette er en tittel som bare et fåtall behandlere i Norge har. Hennes kurser er i fra Oslo, Stockholm, Paris og London.
Hun jobber foruten injeksjons-behandlinger som Restylane og medisinske injeksjoner, hovedsaklig med behandlinger som krever autorisert helsepersonell.

Hun har tidligere arbeidet som omreisende behandler på Østlandet.Hun jobbet etter det på Ellipse-klinikken i Tønsberg som klinikksjef, og som klinikksjef på Bellefontaine Spa & Medical Center i Tønsberg.

I 2011 bestemte hun seg for å starte egen praksis (Beauty Medical Care AS).

Dermed kunne hun med hjelp av sin store erfaring og kompetanse få frie tøyler til å kunne tilby sine kunder det beste innen medisinsk skjønnhetspleie.

Eva Melands store kompetanse og lange erfaring gjør at du er i trygge hender!

Hennes favoritt-behandlinger er injeksjons-behandlinger og laser for hudforbedring.

Favoritt-produktet hennes er ZO Daily Power Defense.

Eva`s tips er : Bruk solfaktor hver dag, hele året!

BEHANDLINGER SOM EVA UTFØRER : Medisinsk rynkebehandling, Restylane, Sunekos, Belotero, Profhilo, Hyalase, Sklerosering, TCA-Peel og Tatoveringsfjerning med laser.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
33 33 03 01