PRX-T33 Peel

PRX-T33 Peel

PRX-T33 Peel er en peeling som inneholder TCA og tilhører den nyeste generasjonen av antiage-behandlinger som passer alle for alle hudtyper og aldre.

Det unike med PRX-T33 peel er at det er en TCA-peel som ikke forårsaker «frosting», samtidig som den er veldig effektiv! Denne peelingen kan også benyttes året rundt, da man ikke behøver å ta like mye hensyn i forhold til sol-eksponering, som man ofte må gjøre i forhold til mange andre peelinger og behandlinger.

Behandlingen er nærmest smertefri og gir minimalt med flassing!

PRX-T33 er en «snillere» behandling enn tradisjonelle TCA-peelinger, og årsaken til det er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksyd og kojic-syre.

Hydrogenperoksid 3% er et antiseptisk middel som renser huden for urenheter og metter overhuden med oksygen, forbedrer følsomheten til reseptorene i huden, og har en blekende effekt.

Kojic-syre er en syre som reduserer produksjonen av Melanin, eliminerer hyperpigmentering og har en smertestillende effekt.

PRX-T33 inneholder også Trikloreddiksyre som er et betennelsesdempende kompleks som renser porene, ødelegger sykdomsfremkallende bakterier og stimulerer veksten av fibroblaster som igjen øker hudens elastisitet.

Samlet virker disse aktive ingrediensene synergisk og samhandlende i huden, og bidrar til celltefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer, noe som forbedrer huden direkte og på lengre sikt!

PRX-T33 er CE-merket klasse 1 med en internasjonal patent.

 

Kontakt oss

  Avbestillingsvilkår

  Bruksområder og indikasjoner

  PRX-T33 kan brukes både i ansiktet og på kroppen for å redusere :

  • Pigmenteringer og solskader.
  • Rynker og linjer.
  • Tørr hud.
  • Redusert styrke i huden og tap av elastisitet.
  • Ujevn hudtone.
  • Sprengte blodkar.
  • Arrdannelse (F.eks. etter akne).
  • Strekkmerker på kropp.
  • Arr på kropp.
  • Aldrende hud på hals, øvre del av bryst (utringning) og hender.

  PRX-T33 kan også gjerne kombineres med andre behandlinger på samme behandlings-dag, som f.eks. DermaPen og filler-behandlinger.

  Slik foregår behandlingen

  Make-up blir fjernet og huden renses med en «pre treatment» rens som er beregnet for kjemiske peelinger. Den forbedrer penetreringen av peelingen og etterlater huden ren, men ikke tørr, samtidig som den stabiliserer hudens PH-verdi.

  Deretter påføres 2 til 6 penslinger med PRX-T33. Man begynner med pannen og går nedover. Peelingen strykes/masseres inn i huden din med jevne og lette trykk. 10-15 stryk per pensling. Det masseres i lymferetningen.

  Peelingen skal virke i ca. 3 minutter etter at du har fått siste pensling. Dette vil variere etter hvordan huden din reagerer.

  Etterpå nøytraliserer penslingen med kaldt/lunkent vann.

  Til slutt smøres det på en beroligende og fuktgivende krem.

  Under selve behandlingen kan du merke en kriblende eller svak brennende følelse i huden. Dette er helt normalt og forbigående.

  Vi anbefaler at du hjemme tar en pause fra ditt vanlige hudpleieprogram i 1 uke etter hver behandling og bruker en tilpasset kremserie fra oss.

   

   

  Hvor mange behandlinger kreves med PRX-T33 ?

  • Pigmentering (melasma) : 1 behandling hver 20. dag til problemet er løst.
  • Ved slapp hud : 1 behandling hver 7. til hver 14. dag. 3-5 behandlinger.
  • Ved solskadet hud : 1 behandling hver 7. til hver 14. dag. 2-5 behandlinger.
  • Ved sprengte blodkar : 1 behandling hver 7. til hver 14.dag. 10 behandlinger.
  • Ved akne-arr : 1 behandling hver 7. til hver. 14. dag. 5-6 behandlinger.

  Kontraindikasjoner (skal ikke ha behandling)

  • Graviditet og amming.
  • Allergi mot noen av virkestoffene i peelingen.
  • Skadet hud (aktiv akne eller sår i huden).
  • Pågående virusinfeksjon i huden (f.eks. herpesutbrudd).
  • Sensitiv / overfølsom hud.
  • Tykt hornlag (ytterste hudlag). Vil forårsake massiv flassing.
  • Solbrent i området som skal behandles.

  Hva du må passe på før og etter en PRX-T33 behandling

  Bruk alltid høy solfaktor etter kjemisk peeling, minst SPF 30, helst SPF 50. Selv om denne peelingen kan brukes året rundt, er det en fordel å ta litt hensyn til soleksponering etter behandling.

  Retinol-behandling av huden må avsluttes 2 uker før PRX-T33 behandling. Retinol-behandlingen kan gjenopptas 1 uke etter at du er ferdig med PRX-T33 behandlings-kuren.

  Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte dette minst 48 timer før PRX-T33 behandling, og vente i minst 1 uke etter siste behandling.

  Du skal ikke trene samme dag som du får behandling med PRX-T33.

  Du må vente til neste dag med å vaske ansiktet, og det samme gjelder bruk av make-up. Den første uken er det viktig at man ikke benytter annet enn vann eller anbefalt produkt for å rense huden. Unngå all form for sminke til huden er helet. Det er derfor svært viktig at du ikke klør, skrubber eller bruker klut i det behandlede området. Du må heller ikke forsøke å fjerne gammel hud som er i ferd med å løsne, eller benytte deg av noen annen form for ansiktsbehandling. Du skal også unngå å barbere deg.

  Har du vokset et område som ønskes å bli behandlet med PRX-T33, så bør det gå minst 1 dag mellom disse behandlingene pga. økt fare for smerte/svie.

  For menn som har skjegg så kan vi ikke bruke peelingen i skjegget. Det anbefales da å barbere seg dagen før behandling.

  Ved behandling med Isotretinoin, Co2-laser eller Blue Peel må man vente 6 måneder til man kan få utført PRX-T33 behandling.

  Du bør vente i 14 dager etter B-Toxin-injeksjoner til du kan ta PRX-T33 behandling.

  Priser

  PRX-T33
  Ansikt1.990,-
  Ansikt + hals2.490,-

  Dette sier kundene våre:

  Jeg begynte å gå til Beauty Medical Care i starten av 2021, og det er ikke tvil om hvor jeg skal fortsette!

  Mer genuine og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter. De er opptatt av å finne de riktige behandlingene som passer deg, og veileder deg til å ta riktige valg. De er mer opptatt av fornøyde kunder enn å tjene penger. De ser ditt behov og skaper en trygghet.

  Personlig har menneskene på Beauty Medical Care nesten blitt som en liten familie for meg. Jeg gleder meg hver gang til å komme innom. Jeg føler meg alltid som en gudinne når jeg går derfra!

  Anbefaler alle denne klinikken!

  Modell og skuespiller, Maiken Wahlstrøm Nilssen

  Jeg har vært kunde hos Beauty Medical Care godt over 10 år. Siden jeg står mye på scenen og har vært med på ulike tv-program, er det viktig for meg å holde huden ved like.

  Har alltid vært meget godt fornøyd med alle behandlinger jeg har fått utført. Det er etter min mening ikke tvil om at Eva Meland er en av landets dyktigste på det hun gjør. Og hun gir gode råd. Hun har et godt estetisk øye og jeg føler meg alltid trygg under behandlingen. Jeg har også fått utført hudbehandlinger fra de andre ansatte på Beauty Medical Care som også har vært fortreffelig.

  Dette er stedet å gå til når det gjelder kosmetisk behandling i Vestfold og Telemark og kan trygt anbefales!

  Artist, Lars Hansen

  Jeg kan ikke få fullrost ekspertisen og imøtekommenheten til de ansatte i Beauty Medical Care nok.

  I et mylder av behandlinger, firmaer og produkter har jeg funnet en plass som gir meg trygghet, og gode behandlinger tilpasset meg om mitt behov.

  Har også fått god hjelp med en av mine ungdommer som slet med akne.

  De har en forbilledlig kundeservice!

  Kurs- og foredragsholder, Bianca Simonsen

  Jeg er sangerinne og er mye i mediene. Derfor er det viktig for meg å ta vare på utseende.

  Jeg har gjort flere behandlinger hos Eva på Beauty Medical Care og har alltid vært veldig fornøyd. Trygt og veldig hyggelig. Jeg kan absolutt anbefale dette stedet!

  Artist, Ann Tayler

  Jeg har vært kunde hos Eva en årrekke og er kjempefornøyd med behandlingsresultater og service!

  Kan på det varmeste anbefale Beauty Medical Care til alle som ønsker det ypperste innen medisinske skjønnhetsbehandlinger!

  Lillebror Sande Larsen

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  33 33 03 01